Prachtige interieur elementen

CIRCULAIR & DUURZAAM DESIGN.

INSPIRED BY NATURE!

Wij ontwerpen en maken prachtige natuurlijke elementen voor uw interieur. De unieke eyecather voor in huis, op een stijlvol kantoor, restaurant, winkel of andere ruimte. Volledig op maat naar uw wens.

De natuur is onze eindeloze inspiratiebron. Planten, bomen en dieren hebben fantastische organische vormen en patronen. Een saillant evenwicht van lijnenspel en kleuren. Daarom geeft een element ontworpen op basis van de intelligentie van de natuur rust en inspiratie tegelijk. Deze vorm van ontwerp met liefde voor de natuur wordt ook wel biophilic design genoemd.

Uiteraard gebruiken wij alleen natuurlijke materialen. Denk aan bijvoorbeeld hout, hennep, vlas, en volledig biobased en biodegradeerbare composietmaterialen. Natuurlijke materialen dragen bij aan een gezonde woon- of werkruimte, zowel fysiek als mentaal. 
Ook kunnen we werken met restmaterialen van bijvoorbeeld meubelmakers en de kringloop. Door een vakkundige selectie geven we deze materialen een nieuw leven. Precies zoals in de natuur. Wat vergaat is voeding voor nieuw leven.

Bij het ontwerpproces houden we rekening met losmaakbaarheid. Op deze manier kunnen elementen of materialen altijd weer ingezet worden voor een nieuw project en blijft de kringloop gesloten. Dus duurzaam en circulair.

Wat kunnen we voor u ontwerpen en maken?

Op ons Pinterest board vind je inspiratie en voorbeelden van wanddecoratie, scheidingswanden, kamerschermen en vrijstaande interieur elementen en objecten. Soms puur praktisch, soms pure kunst. Of de ultieme combinatie van beide.

Maatwerk

In overleg met u maken wij het unieke element speciaal voor u. Hiervoor volgen we de volgende stappen.

  • Stap 1 Kennismaking en inventarisatie. We komen bij u langs of een videocall.
  • Stap 2 Wij maken de eerste schetsen en nemen die samen met u door.
  • Stap 3 We werken de schetsen uit in een definitief ontwerp en selecteren de materialen.
  • Stap 4 Na akkoord starten we met het maakproces. Afhankelijk van het project doen wij dit in onze eigen studio/werkplaats of werken we samen met partners voor bijvoorbeeld CNC frezen, lasersnijden of 3D printen.
  • Stap 5 Installatie. Een prachtig natuurlijk element in uw interieur!

Wilt u meer weten of een afspraak?

Bel of mail met Ralph Dost. Ik vind het altijd leuk om samen de mogelijkheden te bespreken!
+31 6 449 349 22
ralph@ralphdost.com