You are currently viewing Midden in de chaos liggen de kansen

Midden in de chaos liggen de kansen

Yesssss I’m back. Ik was een tijdje stil en deze mooie wereld aan het observeren.

Wat zijn het bijzondere tijden. Zoveel chaos. De wereld lijkt in chaos. Banken vallen om, oorlog zoals altijd, klimaatcrisis, biodiversiteit crisis, de politiek in crisis, de covid gevolgen, polarisatie, de menselijke maat die verdwijnt (maar in een onderstroom juist terugkomt ) en nog meer crisis. De chaos lijkt steeds groter te worden en is tegelijkertijd van alle tijden. Iedere generatie, ieder individu mag leren omgaan met chaos. Dat is het mooie als je een quantum rabbit bent. Je bent hier, je bent daar, maar je bent overal in het NU. Voor mij is er geen tijd en afstand hahahah. Ik ben dus niet terug Ik ben er nog steeds .

Chaos is het gevoel geen controle te hebben. Chaos kan overweldigend zijn, maar is juist de plek waar de kansen liggen. Joe Dispenza weet dit zo mooi te verwoorden. Hij zegt “creëer vanuit het onbekende”. Hij geeft ook aan dat dit heel oncomfortabel gaat voelen. Dit is namelijk de plek waar alles chaos lijkt. Het is echter het pad waarop je anders gaat handelen en een andere uitkomst krijgt. Je reis is anders, het resultaat is anders, jouw ervaring is anders.

Omarm de chaos. Het mooie is dat je ieder moment een keuze hebt. De keuze voor lijden of geluk. Hoe moeilijk soms ook, je kan altijd voor geluk kiezen. Ook in het midden van de chaos.

Kijk in je liefdevolle kleurrijke hart. Voel de liefde & het licht. Dompel jezelf onder in dankbaarheid. Bijna alles is tijdelijk. De chaos is tijdelijk. het fysieke leven is tijdelijk, maar de universele liefde is oneindig.

 

Stay present. Hug & Kisses from me 🧡💚❤️

Joris Konijn 🙏

 

In the midst of the chaos lies opportunity.