AI Gids & Persoonlijke AI Workshop Sessies
Voor Ondernemers

Direct resultaat met praktische AI tips & tools voor MKB organisaties & ZZP-professionals.

Resultaat met AI voor ondernemers.

Welkom, ik ben Ralph en help je graag met het behalen van resultaat!

Met 25+ jaar werkervaring heb ik de opkomst van het internet, het world wide web, e-commerce, de tablet, de smartphone, Edge, 2g, 3g, 4g, 5g, NFT, crypto en zoveel meer meegemaakt. Mooie innovaties met veel kansen en mogelijkheden. Hier en daar natuurlijk ook met keerzijden. Artificial Intelligence (AI) bestaat al jaren, maar wordt op dit moment laagdrempelig toegankelijk voor iedere ondernemer!

Ik heb al honderden uren ervaring met generatieve AI, zoals met de chatbots (ChatGPT, Bard, Bing Chat etc.) en andere AI tools. 

Als ondernemer en werkende professional help ik ook jou graag op weg met praktische tips & tools. Ik kan je helpen om AI-oplossingen te vinden die passen bij jouw bedrijf en waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Ook geef ik advies over de ethische implicaties van AI en veilig gebruik van je data, zodat je je bedrijf kunt beschermen tegen de risico’s van deze technologie.

Juist door mijn brede achtergrond in sales, marketing, innovatie en management (B2B en B2C), kan ik iedere ondernemer snel op weg helpen. Ik heb een paar start-ups gehad, was actief in managementteam van een middelgroot MKB-bedrijf met meerdere vestigingen en ben ik zowel in loondienst als als ZZP’er actief geweest. Van start-ups tot multinationals. Je kunt mijn werkervaring bekijken op mijn LinkedIn-profiel.

Daardoor begrijp ik hoe je als ondernemer denkt en kan ik snel inschatten wat voor jouw nuttig en effectief is om direct resultaat te boeken.

Op dit moment ben ik ondernemer en kunstenaar. Vanuit Hemp Studio werk ik aan innovatieve duurzame projecten met biobased materialen. Samen met een aantal partners ontwikkelen we een prachtige collectie eco meubels, design en decoratie. Een verrijking voor ieder interieur!

Onder mijn eigen naam creëer ik kunst en design, zoals je kunt zien op deze website. Kijk ook even bij de speciale AI T-shirts onderaan deze pagina.

Ik help je met de AI GIds online (binnenkort beschikbaar) en met persoonlijke AI sessies en workshops online of op locatie bij jouw bedrijf.

Ralph Dost Diamond Heart Love & Light T-shirt

Meer weten over mijn professionele achtergrond? Bekijk mijn LinkedIn profiel.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Dan hoor ik dat graag. 

Je kunt me bereiken op +31 6 449 349 22 of via ralph@ralphdost.com.

AI Gids voor ondernemers online

Speciaal voor alle MKB ondernemers en ZZP-ers

Ontdek de kracht van Artificial Intelligence en zet jouw onderneming op de snelweg naar succes! De AI Gids heb ik speciaal ontwikkeld voor MKB-ondernemers en ZZP’ers.

Stap in de wereld van slimme AI-oplossingen en ervaar direct de voordelen die deze technologie te bieden heeft. Bespaar kostbare tijd, verhoog je omzet en bied ongeëvenaarde service aan je klanten. 

Creëer tegelijkertijd een positieve impact op mens en milieu. 

Met praktische tips, effectieve strategieën en innovatieve tools brengen we jouw onderneming naar nieuwe hoogten. Klaar om jezelf en je bedrijf te transformeren? Duik in de AI Gids en ontdek hoe je de kansen van NU en de toekomst benut, terwijl je jouw hart volgt en geniet van ultieme vrijheid. 

Laten we samen de kracht van AI ontdekken en benutten! 

Deze gids heeft een waarde van zeker meer dan € 900,–. Door slim gebruik van AI kan ik de gids voor veel minder aanbieden. Vanuit mijn hart vind ik het mooi als zoveel mogelijk mensen profijt hebben van deze kennis. Dus ook om die reden een toegankelijke prijs. Je zult zien dat je snel veel tijd bespaard en meer inkomsten genereert. Bij elkaar een waarde van vele duizenden euro’s!

Je krijgt 2 jaar lang toegang tot de gids en ik zal regelmatig updates toevoegen.

Momenteel ben ik samen met mijn AI team de laatste hand aan het leggen aan de AI gids. De inhoudsopgave komt dus binnenkort.

Natuurlijk leg ik uit wat AI is. Aan bod komen onder meer AI & copyright, AI & ethiek en andere interessante onderwerpen.

De focus ligt vooral op praktische tips & tools waarmee je voor jouw business activiteiten vandaag kunt starten en resultaat kunt boeken.

Dat zullen alle gangbare bedrijfsactiviteiten zijn, zoals verkoop, marketing, productie, operations, klantenservice, HR/personeelszaken, supply chain, finance /  boekhouding en nog veel meer.

Alles overzichtelijk gebundeld om snel te kunnen starten in eenvoudige stappen.

Mail mij als de AI Gids online is!

Vul het formulier hieronder in en we mailen je direct zodra de AI Gids voor ondernemers gereed is.

Vergroot je omzet en winst met krachtige AI-strategieĂ«n en tools.”

Op weg met AI. Persoonlijke online sessie voor ondernemers.

Samen de beste AI tools en strategie voor jouw organisatie vaststellen. Direct op weg met AI.

Generatieve AI-tools en strategieën kunnen een enorme positieve impact hebben op jouw MKB-bedrijf of op jouw als ZZP-professional. Ze kunnen je helpen om je marketing te verbeteren, je klantenservice te personaliseren, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en een efficiency slag in je bedrijfsprocessen te maken.

Maar hoe weet je welke AI-oplossingen specifiek geschikt zijn voor jouw unieke onderneming? En hoe implementeer je ze op een manier die direct resultaat oplevert?

In deze persoonlijke online sessie (via Teams, Zoom of Meet) help ik je om deze vragen te beantwoorden. We werken samen om jouw specifieke uitdagingen en doelen te identificeren en ontwikkelen we een eenvoudig stappenplan om aan de slag te gaan met AI.

Wat kun je verwachten van mijn persoonlijke sessie?

 • We bespreken jouw specifieke uitdagingen en doelen.
 • We verkennen de mogelijkheden van AI voor jouw onderneming of voor jouw als ZZP-professional.
 • We stellen een eenvoudig stappenplan vast om te starten.
 • Alle ruimte voor het stellen van vragen.

Wat zijn de voordelen van mijn persoonlijke sessie?

 • Je krijgt persoonlijke begeleiding van een generatieve AI-expert
 • Je krijgt een compact stappenplan om direct aan de slag te gaan.
 • Je kunt direct resultaat zien van het gebruik van AI

Wanneer?

Nadat je de sessie online reserveert plannen een tijdstip dat het jou goed schikt. Ik neem z.s.m. contact met je op. Het is met regelmaat ook mogelijk om in de avonduren af te spreken.

Wat is de investering?

De prijs van de sessie is €95,- ex. BTW voor 50 minuten.
Extra of langere sessies zijn in overleg altijd mogelijk.

Vandaag starten met AI?

Reserveer nu je persoonlijke online sessie en laat jouw onderneming met behulp van AI groeien en bloeien!

Laten we samen de kracht van AI ontdekken en benutten! 

Groei als ondernemer en als mens, door vanuit je hart te ondernemen en nog meer persoonlijke vrijheid en positieve impact te creĂ«ren met behulp van AI.”

Op weg met AI. Ik kom langs.

Speciaal voor alle MKB ondernemers en ZZP-ers kom ik naar je locatie toe!

Generatieve AI-tools en strategieën kunnen een enorme impact hebben op jouw bedrijf. Ze kunnen je helpen om je marketing te verbeteren, je klantenservice te personaliseren, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en een efficiency slag in je bedrijfsprocessen te maken.

Maar hoe weet je welke AI-oplossingen specifiek geschikt zijn voor jouw unieke onderneming? En hoe implementeer je ze op een manier die direct resultaat oplevert?

In deze persoonlijke sessie bij jouw bedrijf / organisatie, help ik je om deze vragen te beantwoorden. We werken samen om jouw specifieke uitdagingen en doelen te identificeren en ontwikkelen van daaruit een eenvoudig stappenplan om aan de slag te gaan met AI.

 

Wat kun je verwachten van mijn persoonlijke sessie?

 • We bespreken jouw specifieke uitdagingen en doelen.
 • We verkennen de mogelijkheden van AI voor jouw onderneming.
 • We stellen een eenvoudig stappenplan vast om te starten.
 • Alle ruimte voor het stellen van vragen.

Wat zijn de voordelen van mijn persoonlijke sessie?

 • Je krijgt persoonlijke begeleiding van een generatieve AI-expert
 • Ik kom bij je langs, dus krijg snel een beeld van je bedrijf en de kansen.
 • Je krijgt een compact stappenplan om direct aan de slag te gaan.
 • Je kunt direct resultaat zien van het gebruik van AI

Waar en wanneer?

De sessies vindt plaats op jouw locatie en duurt ca. 2,5-3 uur. We plannen deze in op een tijdstip dat voor jou uitkomt.

Wat is de investering?

De prijs van de sessie is €375,-. excl. BTW.
Afhankelijk van de locatie kunnen extra reiskosten van toepassing zijn. Dit bespreken we vooraf.

Vandaag starten met AI?

Reserveer nu je persoonlijke sessie en laat AI jouw onderneming groeien en bloeien!

Laten we samen de kracht van AI ontdekken en benutten! 

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Dan hoor ik dat graag. 

Je kunt me bereiken op +31 6 449 349 22 of via ralph@ralphdost.com.

CreĂ«er unieke waarde met AI-innovatie. Bied je klanten de ultieme producten & service. Groei en bloei!”

De kracht van AI voor je team

Speciale workshop voor alle teams binnen MKB ondernemingen.

 • Sales & Marketing
 • Productie & operatie
 • Logistiek
 • Inkoop / supply chain
 • HR / personeelszaken
 • Finance, administratie
 • En voor alle andere teams en afdelingen!

Met een exclusieve persoonlijke workshop sessie op locatie, ontdekken we de kracht van generatieve AI-tools en strategieën voor jouw team!

Samen onderzoeken we welke AI-oplossingen het beste passen bij jullie specifieke behoeften en doelstellingen. Ik begeleid jullie bij het identificeren van de juiste tools en strategieën die direct resultaat opleveren.

Met mijn generatieve AI-expertise en brede ervaring bij veel MKB bedrijven, help ik je om AI op een effectieve en efficiënte manier te implementeren. 

Graag begeleid ik jullie bij het realiseren van verbeterde prestaties, geautomatiseerde processen en verhoogde efficiëntie. En vooral om vanuit het hart te werken en meer tijd over te hebben voor de echt belangrijke zaken!

Waar en wanneer?

De workshop sessie vindt plaats op jullie locatie en is een dagdeel van ca. 4 uur. We plannen deze in op een tijdstip dat voor het team schikt.
Voorafgaand aan de sessie, hebben we een
telefonische of online intake van ca. 30 minuten. Op basis hiervan zorg ik voor een specifiek op het team / bedrijf afgestemde workshop.

Wat is de investering?

De prijs van de sessie is €895,-. excl. BTW.
Afhankelijk van de locatie kunnen extra reiskosten van toepassing zijn. Dit bespreken we vooraf.

Laten we samen de kracht van AI ontdekken en benutten! 

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Dan hoor ik dat graag. 

Je kunt me bereiken op +31 6 449 349 22 of via ralph@ralphdost.com.

“Krijg focus en balans met slimme AI-hulpmiddelen, die je helpen bij het beheren van taken en het optimaliseren van je workflow

Creëer excellente klantervaringen.

 

Meer AI inspiratie? Volg mij op LinkedIn en X

Op mijn LinkedIn en @AI_Gids op X (Twitter) post ik regelmatig over ontwikkelingen, tools en tips die nuttig zijn voor MKB ondernemers en ZPP-professionals.

Overigens zijn veel posts ook voor andere professionals relevant en dus interessant.


Unieke AI T-shirts by Ralph Dost

Op basis van het Diamond Heart heb ik een aantal unieke AI t-shirts ontworpen. 
Het Diamond Heart is met de hand ontworpen, dus geen AI 🙂

Wil je een ontwerp op een hoodie, petje of ergens anders op?
Bij grotere oplages is dat mogelijk. Bel of mail mij even en we bespreken de mogelijkheden.